Appartementverhuur Tenerife

Appartementen te huur in Playa de Las Americas direct van de eigenaar

Tenerife
Tenerife wordt wel het eiland van de eeuwige lente genoemd, voor heel veel mensen het mooiste jaargetijde: altijd lekker warm (22- 26 graden) en geen regen. Ten miste niet in het zuiden van het eiland waar het een zeldzaamheid is als het regent.

Voor ons was dit, na een paar bezoeken aan het eiland, de doorslag om plannen te maken voor emigratie naar Tenerife.

Wat te doen?

Er is op Tenerife voor iedere leeftijdsgroep vermaak: discotheken, bars, nachtclubs, casino's, strand. Ook zijn er talloze sportactiviteiten: wind- en golfsurfen, parasailing, Siampark (Europa's grootste en spectaculairste watersport pretpark), diepzeeduiken, safari met jeeps of motorbikes, bergbeklimmen of bergwandelingen.

Daarnaast kun je ook heerlijk winkelen in de vele winkels en boetieks waar je alle beroemde en goede merken van over de gehele wereld kunt vinden. Ook worden er veel excursies en mini trips over het eiland georganiseerd met luxe touringcars. U kunt op heel veel plaatsen langs de wandelboulevard hier tickets voor kopen, wat vaak goedkoper is dan eigen vervoer. De bekendste attracties zijn de Loro park, Teide (vulkaan krater, tevens de hoogste berg van Spanje), walvis- en dolfijncruises met catamaran of driemaster of zelfs met een onderzeer, rondreis over het eiland, Los Gigantos, Masca, dagtocht naar het eiland La Gomera etc. Zie links voor meer informatie.

Hiernaast ziet u een foto van de prachtige natuur op Tenerife en op de achtergrond Teide, zeker een bezoek waard!

Vliegen naar Tenerife

Vanaf Schiphol of Eelde met Transavia, of Arke -Fly heeft soms ook goede aanbiedingen.

Goedkope vluchten rechtstreeks naar Tenerife South luchthaven Reina Sofia kunt u boeken bij Ryan Air vanuit Nederland luchthaven Eindhoven, Easyjet en Transavia Schiphol Amsterdam vanuit Duitsland, Weeze / Dussldorf, Koln of Bremen. Ook kunt u van Belgie vliegen bijv. luchthaven Brussel-zuid Chaleroi.

Ook Jetair fly, vanuit Brussel, is vaak niet duur.